Plaćanje i dostava

KREDITNE KARTICE

Sustav kartične naplate je integriran na stranicama u web shopu. Nakon odabira plaćanja “Karticom” otvorit će polja za upis podataka o kartici. Podaci o kartici i vlasniku ne čuvaju se na našim serverima. Kupnja je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice. O uzrocima odbijanja kartica nemamo podatke, mogu biti tehničke ili poslovne prirode.

RAČUN

Račun za narudžbu igrtačaka i suvenira dostavljamo u pošiljci zajedno s robom. Račun za piknik košare ispostavit će vam se prilikom preuzimanja piknik košare od strane partnera.

DOSTAVA

Područje dostave

Robu dostavljamo isključivo na cijelo područje Republike Hrvatske i Slovenije.

Troškovi dostave

Troškovi dostave priopćavaju se prilikom naručivanja kod svakog pojedinog proizvoda, te ukupni troškovi dostave u slučaju naručivanja više proizvoda.

Cijena dostave:

vrijednost narudžbe do 350 kuna – 35 kn
vrijednost narudžbe iznad 300 kuna – besplatna dostava

Napomena: navedene cijene dostave i pogodnosti vezane uz iste vrijede samo za dostave za područje Republike Hrvatske. Cijena dostave za Sloveniju iznosi 75 kn.

Kad primimo vašu narudžbu, naručenu robu predat ćemo na dostavu tvrtki DPD Croatia.

Vrijeme isporuke

Nakon što robu predamo dostavnoj službi, na vašu email adresu poslat ćemo vam broj pošiljke kako biste mogli provjeriti njezin status na adresi dostavne službe. Nažalost nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama.

Obavezujemo se da ćemo vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

Na otoke koje pokriva DPD roba će biti isporučena prema rasporedu iz tablice, a na sve ostale otoke koje ne pokriva DPD robu šaljemo putem HP-a.

Raspored dostave na otoke

BRAČ: svaki radni dan
CRES-LOŠINJ: pondjeljak, srijeda i petak
DUGI OTOK: svaki drugi petak u mjesecu
HVAR: svaki dan Stari Grad, Hvar, jelsa, Vrboska, Svirče, Vrisnik, Pitve, Vrbanj, Dol, Brusje i Milna. Jednom tjedno Sućuraj. Bogomolje, Zastražišće, Gdinj, Poljica, Zavala, Ivan Dolac i Sveta Nedjelja.
KORČULA: utorak i četvrtak
KRK: svaki radni dan
PAG: svaki radni dan
RAB: 2 dana u tjednu
ŠOLTA: subota
UGLJAN: ponedjeljak
PAŠMAN: srijeda
VIS: subota
LASTOVO: svaka druga subota, a u slučaju neradnog dana, dan    ranije odnosno petak

Napomena:

Pakete je potrebno predati za dostavu dva radna dana prije dana navedene dostave na otok koji nije povezan mostom.
DPD Croatia d.o.o. zadržava pravo promjene “Rasporeda dostave na otoke i manja mjesta” bez prethodne najave u slučaju tehničkih poteškoća ili više sile.
Raspored dostave u manja mjesta u koja se ne dostavlja svakodnevno na sljedećem linku: file:///C:/Users/Aleksandra/Downloads/Raspored-vo%C5%BEnje-u-mjesta-u-koja-ne-dostavljamo-svaki-dan_Vrijedi-od-kolovoza-2019.pdf (staviti pravi llink kad dignemo stranicu)

Robu dostavlja kurirska služba DPD Croatia d.o.o.

NAPOMENA: Navedeni dani dostave su podložni promjenama, za točne informacije o dostavama na otoke i manja mjesta obratite se na mail hello@piknika.hr.