Restoran Međimurski dvori – Domače ‘z Međimurja!
Komentari isključeni za Restoran Međimurski dvori – Domače ‘z Međimurja!

 “Međimurje je prepuno prekrasnih lokacija za piknik, a naša domaća hrana i vrhunska vina međimurskih vinara odličan su sastojak svake piknik košare. Nakon narudžbe u web shopu Piknika.hr, gosti dolaze kod nas u restoran na preuzimanje piknik košare sa svim odabranim proizvodima, a na korištenje im dajemo piknik dekicu i stolnjak, koje po povratku vraćaju. Naš piknik je pravi restoran na travi, a mi smo destinacija odličnih piknika s pogledom!“ rekla je Tatjana Martinjaš, vlasnica restorana Međimurski dvori s dugogodišnjim iskustvom u pripremanju tradicionalnih međimurskih jela po starim receptima. 

Kako vam hrana vjerojatno neće biti jedini motiv za “potegnuti” do Međimurja,  svoj piknik dan možete oplemeniti brojnim aktivnostima. Uz 10 interpretacijskih centara u kojima možete upoznati bogatu prirodnu i kulturnu baštinu jedne od najbojih ruralnih destinacija Hrvatske tu su i brojne mogućnosti za bicikliranje ili druge rekreativne aktivnosti. Ako ste ljubitelj adrenalina i zabave, svakako posjetite Accredo centar, a ukoliko se želite opustiti – tu su i poznate Terme Sveti Martin s vrhunskim bazenima i wellness sadržajima. Međimurje je prva turistička destinacija čiji gosti i turisti sustavom „hop on – hop off“ autobusa mogu razgledati najatraktivnije destinacije diljem županije

„U piknik košarama koje rade vrijedni međimurski pletači nudimo tradicionalna jela i pritom promoviramo i manje poznate međimurske izraze kao što su tenfano, pretepeno, kalampajsano i slično. Obično se pritom dobro zabavimo s gostima jer objašnjavanje ovih pojmova uglavnom prođe uz piće dobrodošlice i informiranje o potencijalnim piknik lokacijama. Najviše se naručuju piknik plate, trganci s vrhnjem, zapečeni grah, piknik roštilj  i kraljica naših deserta – međimurska gibanica koja se izvrsno sljubljuje s lokalnim vinima. Sve namirnice su iz našeg Međimurja – u suradnji s lokalnim poljoprivrednicima nudimo samo domaće i tako pomažemo razvoj naše lokalne zajednice” istaknula je Tatjana.

Gosti kod dolaska dobijaju i upute o odlaganju otpada. Biorazgradiva ambalaža i vrećice za odlaganje našeg sponzora tvrtke Consultare d.o.o. pokazali su se kao najbolji način za održive piknike u skladu s prirodom. Restoran radi isključivo vikendom kada možete uživati u naljepšim piknicima s pogledom i ujedno se opskrbiti domaćim proizvodima iz Međimurja.

TOP