Seoski turizam Kezele – prvi partner Piknike!
Komentari isključeni za Seoski turizam Kezele – prvi partner Piknike!
Seoski turizam Kezele

„ Kako ćemo prilagoditi svoje poslovanje epidemiološkim mjerama i zaštititi svoje goste i djelatnike?“ upitao sam se nakon najava o potencijalnom otvaranju ugostiteljskih objekata početkom svibnja 2020. A onda sam dobio ponudu Piknike da uvedem piknik kao novu uslugu na svom poljoprivrednom gospodarstvu što sam objeručke prihvatio.“ rekao je Janko Kezele, vlasnik nadaleko poznatog Seoskog turizma Kezele u Moslavini.

Kod Kezele, piknikirati možete u piknik dvorištu na samom seoskom gospodarstvu, ili u obližnjoj Šumi Marči, na poučnoj stazi koja vodi do prekrasnog šumskog jezera Sudarice gdje se možete i okupati, voziti u čamcu i pecati. U košari nude nagrađivana Kezele vina, domaće sokovi od obližnjih OPG-a,  i ostala pića. Iz domaće kuhinje za predjela se nude domaća zlevka, pladanj suhomesnatih domaćih narezaka i sireva,  i Kezele namaz od bućinih sjemenki. Za glavna jela nudi se piknik roštilj uz meso od crne svinje iz vlastitog uzgoja, domaća pohana piletina s rizibizijem spravljenim po receptu bake Marije, te heljdini popečci za vegetarijance. Sve to uz domaći kruh,  salate od povrća iz vlastitog uzgoja, i štrudle od sezonskog voća.

„Piknik košara nije samo reakcija  na koronu, to je samostalni proizvod u skladu s novim trendovima. Korisnici naših piknik košara su ljudi i obitelji koji ne žele sjediti u restoranu kako bi uživali u našim delicijama, već svoje slobodno vrijeme žele provesti u prirodi, uživajući u domaćoj hrani, potpuno opušteni na piknik dekici. Kako u okolici imamo odlične piknik lokacije, piknik košare su na raspolaganju svakog dana, uz prethodnu rezervaciju putem piknika.hr web shopa“

rekao je nam je Janko zadovoljno ispraćajući svoje piknik goste. Uz 10 % popusta u seoskom dućanu na imanju, kupili su Kezele vina, rakije i likere, ajvar i pekmeze, te voće i povrće, sireve, suhomesnate proizvode, med, bučino ulje, sokove, čajeve i ostale prozvode od aronije i lavande s okolnih OPG-a u kojima će uživati u svom domu.

Seoskiturizam Kezele

TOP